Belastingadviezen

Belastingwerk komt nogal nauw. Alle benodigde adviezen op belastinggebied worden door onze deskundige belastingadviseurs gegeven. Dat maakt dat je op gebied van belastingen in goede handen bent. De voordelen die de fiscus aan ondernemers biedt moeten optimaal worden benut. Onze belastingadviseurs helpen je graag de mogelijkheden helder te krijgen.

Welk type onderneming je hebt is daarbij niet belangrijk. Of je nu een eenmanszaak hebt, een startende ondernemer bent, een particuliere of MKB-ondernemer, bij onze belastingadviseur ben je op de juiste plek.

Diensten van de belastingadviseur

Alle ondernemingen, ook alle particulieren, moeten zich aan de wet houden. Daaronder vallen ook de verplichtingen die worden bepaald door de Belastingdienst. Aan die verplichtingen wil je kunnen voldoen en dus zet OAMKB zich optimaal in om het hoogst haalbare resultaat voor je te behalen. De belasting is goedbeschouwd niet meer dan een kostenpost, en kostenposten dienen in elk bedrijf onder controle gehouden te worden. Uiteraard zijn de kaders van de wet bepalend.

Fiscaal belastingadvies

Op allerlei terreinen krijg je van onze belastingadviseur de fiscale adviezen die van toepassing zijn. Zo hebben bijvoorbeeld een bedrijfsovername en de huur of aankoop van een pand consequenties voor de belastingen. Omdat onze belastingadviseur over de juiste expertise beschikt krijg je alle informatie en de juiste adviezen om de beste en meest interessantste oplossing boven tafel te krijgen.

Wil je onze dienstverlening eens gratis uitproberen? Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

 

Nu meer weten!