juridische hulp

OAMKB werkt samen met HBO Juristen. Door deze samenwerking biedt ons kantoor je een totaalpakket, waarin oplossingen op maat te vinden zijn. Je hebt alle mogelijke hulp op financieel en juridisch gebied op één plek bij elkaar. Het snelle en laagdrempelige contact met HBO Juristen maakt dat je overal in het land sterke en snelle antwoorden kunt krijgen. Het gehanteerde tarief is betaalbaar en het advies wordt van tevoren vastgesteld en getoetst door een senior jurist. Dit zorgt voor de noodzakelijke helderheid en kwaliteit. 

Juridische bijstand

Klanten bij OAMKB worden, als een juridische kwestie speelt, door de administrateur of adviseur van OAMKB doorverwezen naar HBO Juristen. Hier krijgen je vragen de noodzakelijke en correcte antwoorden. Omdat we graag willen bijspringen als dat nodig is blijven we graag op de hoogte. In eerste instantie kunnen onze cliënten gratis terecht bij de eigen juridische helpdesk van OAMKB. Indien en complexere kwesties spelen krijg je vooraf een offerte. Ook dat zorgt voor helderheid.
 
Alle adviezen die je nodig hebt, passend bij jouw bedrijf en bij de vragen die er spelen, worden praktisch, betrouwbaar en toegankelijk verstrekt door de accountants van OAMKB.
 
Ben je nieuwsgierig naar onze juridische hulp? Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.
 

 

Nu meer weten!