OAMKB Salaris als specialist

Dat salarisverwerking elke maand terugkomt is helemaal niet erg, maar dan moet het wel makkelijk en snel zijn. En dat kan! Met één druk op de knop de salarisstroken mailen naar alle medewerkers, arbeidscontracten inzien en een up-to-date overzicht van het verzuimpercentage en verlofsaldi. Dat is salarisadministratie zoals het zou moeten!

Echt goed werken in salarisadministratie

Wij werken graag proactief met je samen zodat we kunnen zorgen dat zowel voor jouw als voor werknemers het optimale resultaat wordt behaald uit je salarisadministratie. Dat is goed voor je verstandhouding met het personeel en komt ook hun resultaat ten goede. Hiermee wordt de salarisverwerking ingezet als middel om de continuïteit van je onderneming te ondersteunen in plaats van een frustrerend maandelijks terugkerend karwei. Dat noemen bij Echt goed werken in salarisadministratie.

Grip op je loonkosten

Wil je meer grip op je loonkosten en besparen op je administratie? Dan ben je bij OAMKB Salaris op het juiste adres. Onze specialisten zorgen dat de salarisverwerking correct gebeurt en in je administratie wordt verwerkt, met welke CAO we ook te maken hebben. Daarnaast dienen we de belastingaangifte voor je in en kun je bij ons terecht met alle vragen omtrent ziekteverzuim, ontslagzaken en CAO afspraken.

Online salarisadministratie

Wij werken met een volledig online softwaresysteem, waarbij je altijd en overal inzicht hebt in de actuele status van je bedrijf en stand van zaken. Wil je een loonstrook raadplegen of de toeslagen en aangiften inzien? Dat kan allemaal online. We kunnen zelfs een HRM-dossier voor je opzetten en bijhouden, afhankelijk van jouw wensen. Je kunt de salarisspecificatie automatisch naar je werknemers laten mailen, zodat zij deze zelf kunnen downloaden en jij er geen omkijken meer naar hebt.

Wil jij ook geen omkijken meer hebben naar je salarisadministratie? Neem contact met ons op en laat ons het werk doen.

              

 

Je hoeft niet zelf met de bedragen te stoeien
laat ons de voordeligste combi voor je berekenen