Oplossingen op maat

De oplossingen van OAMKB zijn helder en innovatief. Het proactief meedenken en overleggen legt nieuwe kansen open en maakt dat nieuwe mogelijkheden voor je onderneming onderzocht kunnen worden. De oplossingen kunnen op verschillende terreinen liggen, zoals:

Juridische vraagstukken

Ook het belang van degelijke juridische ondersteuning is groot. Mocht onder bepaalde omstandigheden dergelijke juridische onderbouwing nodig zijn, dan kan deze worden geleverd door HBO Juristen. Dat betekent dat je bedrijf ook op juridisch terrein de beste adviezen binnen handbereik heeft.

Administratiekantoor Sittard

Een gezamenlijke aanpak verhoogt de efficiëntie. Door de administratieve taken over te laten aan ons administratiekantoor in Sittard kan elk jaar een flinke besparing behaald worden. OAMKB heeft tal van eigen accountants, waarmee nauw wordt samengewerkt. Dat zorgt ervoor dat je dankzij OAMKB altijd onderdeel bent van nieuwe mogelijkheden en kansen.

Online boekhouden

Je hebt de keuze om te werken met een boekhoudpakket dat je zelf gaat bijhouden, maar je kunt er ook voor kiezen om al dit werk door ons te laten doen. Het uitgangspunt is altijd wat jij wil, wat jouw voorkeuren en mogelijkheden zijn.

OAMKB altijd bereikbaar

We zorgen voor een hoog serviceniveau, met optimale bereikbaarheid. Met je persoonlijk online adviseur is altijd gemakkelijk contact mogelijk. Je hebt hierbij de keus uit mail, chat, telefoon of een Skype-sessie. Het is belangrijk dat je boekhouding helder en inzichtelijk is en dus zorgen wij daarvoor. Hierdoor is een snel reageren op ontwikkelingen mogelijk.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van online accountancy? Probeer het zelf eens uit of vraag een vrijblijvende offerte aan.