Salarisadministratie

Salarisverwerking is een maandelijks terugkerend, vaak vervelend onderdeel van je werk als ondernemer. Je komt er niet onderuit, maar kunt het wel anders aanpakken. Wat dacht je ervan om op een vast moment in de maand eventuele wijzigingen doorgeven en op elk moment dat het jou uitkomt de loongegevens inzien? Met OAMKB Salaris is dat mogelijk. Met onze software kun je namelijk met één druk op de knop de loonstroken naar al je medewerkers laten mailen. Tegelijkertijd nog even een arbeidsovereenkomst nakijken en het actuele verzuimpercentage en verlofsaldi raadplegen. Het is allemaal mogelijk!

Salarisverwerking als ondersteunend middel

Wij zorgen ervoor dat zowel jij als de medewerkers het optimale uit de salarisadministratie kunnen halen door op proactieve wijze met jou als ondernemer samen te werken. Dat heeft een positieve invloed op de binding met je personeel en komt het resultaat absoluut ten goede. Zo zet je salarisverwerking in als een middel om de continuïteit van je onderneming te ondersteunen, in plaats van een vervelende maandelijkse klus.

Salariskantoor voor al je vragen

Als je wilt besparen op je administratieve kosten en meer gript wilt op je loonkosten kun je ons inzetten voor je salarisadministratie. Wij verzorgen het verlonen van salarisstroken. ongeacht de CAO, en doen de belastingaangiften voor je. Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht wanneer je vragen hebt over ziekteverzuim, ontslagzaken, CAO-afspraken of werknemersverzekeringen.

Salarissoftware

Ons online systeem voorziet in het efficiënt bijhouden van HRM-dossiers en alle zaken rond toeslagen, salarisstroken of aangiften worden helder in beeld gebracht. Voor werknemers is er de mogelijkheid om hun eigen salarisstroken zelf te downloaden en af te drukken. OAMKB zorgt dat je weer tijd hebt om te ondernemen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de voordelen die ons salariskantoor biedt of wil je je salarisadministratie uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Nu meer weten!