Salarisadministratiesoftware

“Even checken, klikken en klaar!” Zo simpel is de salarisadministratie met de salarissoftware van Online Accountants MKB. Lastige formules in Excel invoeren en zorgen dat alle verlofdagen goed in het systeem staan, dat hoeft echt niet meer! Met de salarisadministratiesoftware kun je in no time de salarisadministratie van tientallen of zelfs honderden werknemers regelen.

Bij de salarisadministratiesoftware van Online Accountants MKB (OAMKB) kies je voor:

De door jou gekozen salarisadministrateur van OAMKB, bijvoorbeeld de administrateur die bij jou in de buurt woont, regelt je gehele salarisadministratie met de nieuwste salarissoftware. Hij of zij kan de personeelsdossiers bijhouden en tevens de verlofdagen en verzuimcijfers per werknemer bijhouden. Door dit uit handen te geven, weet je zeker dat deze zaken correct worden geregeld. Tegelijkertijd bespaar je tijd om je in de materie te verdiepen en ook om de administratie te doen.

Je houdt zelf inzicht en overzicht

Als je voor de salarissoftware en service van OAMKB kiest, houd je echter gewoon zelf inzicht en overzicht. Zo kun je altijd en overal kijken hoe het met de salarisadministratie staat en kun je zelf de persoon zijn die met een laatste druk op de knop de salarisstroken verstuurt.

Wat kost het?

Bij OAMKB kies je voor een compleet pakket bij je salarisadministratiesoftware. Voor dit pakket betaal je een vaste prijs per maand. Zo weet je altijd wat je kwijt bent aan je salarisadministratie en kun je gerust zijn over een correct uitgevoerde salarisadministratie.

Het salarisadministratiepakket bij de salarisadministratiesoftware kun je helemaal zelf samenstellen, gebaseerd op het aantal werknemers waarvoor je de salarisadministratie goed wilt hebben geregeld. Zo kun je ervoor kiezen om alleen de salarisadministratie bij te houden en loonstroken uit te geven. Heb je een klein bedrijf? Dan betaal je €15 per uitgegeven loonstrook. Hoe meer medewerkers je hebt, hoe goedkoper het wordt. Naast de loonstroken uitgeven, kun je ook eenvoudig het verlof van je medewerkers laten bijhouden, voor €2 per medewerker. Verder heb je nog de mogelijkheid om arbeidscontracten te laten opstellen en je pakket uit te breiden met allerlei HR-mogelijkheden.

Wil je exact weten wat jouw ideale pakket voor salarissoftware en -administratie kost? Vraag direct een offerte op maat aan!